Jussactiu i FGC col•laboraran per promocionar el Pallars Jussà

El conveni signat estableix les bases de la col·laboració entre les dues organitzacions per la difusió del producte turístic que gestiona el Grup FGC en aquesta comarca Barcelona, 20 de setembre de 2013.

La Societat de Foment del Pallars Jussà (Jussactiu), presidida per Josep González, acompanyat pel membre del Consell Assessor, Joan Font, i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, presidida per Enric Ticó, han signat un conveni de col•laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament per promocionar que Jussactiu pugui fer difusió de totes les ofertes i tot el producte turístic que gestiona el Grup FGC, en especial el que es desenvolupa en aquesta comarca.
En aquest sentit Jussactiu promocionarà les activitats turístiques a través de la xarxa, el seu web i, si s’escau, en els mitjans de comunicació que utilitzi, per tal de fer arribar totes les ofertes que els faciliti FGC al màxim d’entitats i organismes possibles. Per la seva banda, FGC podrà presentar ofertes turístiques puntuals dirigides a empreses i particulars de la comarca del Pallars Jussà durant les temporades d’hivern i d’estiu, les quals Jussactiu distribuirà pels canals més oportuns.
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya potencia així el compromís que té a la zona del Pallars, on gestiona les estacions d’esquí i de muntanya d’Espot i Port Ainé, la línia de tren Lleida-La Pobla i el tren turístic Tren dels llacs.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.