Sopar col·loqui “Com reconèixer i evitar els morosos”

El proper 29 de novembre a les 20:30 hores i a l’Hotel Terradets, la Societat de Foment del Pallars Jussà, S.A. organitza un sopar col·loqui sobre “Com recòneixer i evitar els morosos”.

El ponent serà el sr. Pere Brachfield, col·laborador habitual del setmanari L’Econòmic, professor titular de Credit Management i director del Centre d’Estudis de Morosologia de la EAE Business School, professor del Centre d’Estudis Financers, i col·laborador com a docent en diferents universitats espanyoles, consultor de la PIMEC i director d’estudis de la Plataforma Multisectorial contra la morositat. Amb 24 libres publicats, Pere Brachfield està considerat un gran especialista en recobrament d’impagats i lluita contra la morositat. Actualment és consultor i soci director de Morosólogos Asociados, consultoria especialitzada en l’àrea de la gestió de riscos, crèdits, cobraments empresarials i recuperació d’impagats.

I el moderador el sr. Ramon Roca, director de l’Econòmic, director adjunt de informació econòmica d’El Punt Avui, col·laborador habitual d’El Punt Avui TV per a temes econòmics, anteriorment redactor en cap del setmanari Dossier Econòmic, cap d’Internacional del Diari de Barcelona, que era el rotatiu més antic del continent.

Per inscriure’s s’han de posar en contacte amb el Sr. Enric Bardella, tel. 973.652.279, mòbil 629320554 o bé per correu electrònic: societatdefoment@pallarsjussa.cat

El preu del sopar es de 35 euros per persona , que es poden fer efectius al compte de La Caixa 2100 4120 11 2200064299 (a l’hora de fer l’ ingrés cal indicar nom i cognoms).

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.