Èxit rotund de asistencia de públic al sopar col·loqui del 29 de novembre

Malgrat el temps, èxit rotund de asistencia de públic al  sopar col·loqui,  organitzat per la Societat de Foment del Pallars Jussà, S.A., el dissabte   29 de Novembre a les 20:30 hores al Hotel Terradets.

Al voltant de 50 persones, empresaris i emprenedors dels dos Pallars, varen assistir al sopar col·loqui que JUSSACTIU va organitzar. Cal remarcar l’alt grau d’interès que el tema va suscitar entre les petites i mitjanes empreses del territori.

Està previst que trimestralment JUSSACTIU organitzi esdeveniments on s’abordin temes de candent actualitat  

L’acte va estar conduït pel periodista Sr. Ramon Roca.

El professor Sr. Pere Brachfield va realitzar una exposició magistral de com solucionar i gestionar problemes de morositat. Al acabar la ponència es va establir un animat col·loqui entre el Sr. Pere Brachfield i els assistents

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.