Nova Edició del “Sopar de Pallaresos a Barcelona” aquest dijous, 23 de febrer

La Societat de Foment del Pallars Jussà SA organitza aquest dijous dia 23 de febrer una nova edició del “Sopar de Pallaresos a Barcelona”, a la Fonda de Sant Gervasi, restaurant propietat de la família Bertran, reconeguts restauradors de Salàs de Pallars.

El sopar al està previst l’assistència de més de  50 pallaresos, comptarà amb la presència del President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Sr. Constante Aranda i el President del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Sr. Carlos Isus i es vol aprofitar també aquesta trobada per posar en valor i dona rellevància al procés d´unio de les dues comarque mitjançant el procés d’ampliació de capital que està duent a terme la Societat de Foment a la comarca del Pallars Sobirà.

En el decurs del sopar es farà la presentació del Postgrau de Turisme de Muntanya, projecte nascut a la Societat de Foment i emprenedors de la comarca faran una presentació dels seus projectes, seran els següents: Cervesa C13, PallarsDrons i Safrà del Montsec.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.