2a Edició “Sopar de Pallaresos de Barcelona”

El passat dijous dia 23 de febrer es va celebrar una nova edició del “Sopar de Pallaresos a Barcelona”, a la Fonda de Sant Gervasi, restaurant propietat de la família Bertran, reconeguts restauradors de Salàs de Pallars.

Al sopar hi van assistir més de cinquanta pallaresos de l’àmbit polític, empresarial i acadèmic, podem destacar alguns noms com Joaquim Boixareu, Esther Capella, Eduard Gallart, Germà Gordó, Angel Pes, Ramon Sostres o Carlos Sumarroca. També van estar convidats els  Presidents dels Consells Comarcals dels dos Pallars, el Sr. Constante Aranda i el Sr. Carlos Isús,  es vol aprofitar també aquesta trobada per posar en valor i dona rellevància al procés d´ampliació de capital que està duent a terme la Societat de Foment destinat a la incorporació a la mateixa de socis públics i privats de la comarca del Pallars Sobirà.

En el decurs del sopar la Sra. Montserrat Casalprim de la Universitat d’Andorra va fer la presentació del Postgrau de Turisme de Muntanya, projecte nascut a la Societat de Foment i que s’ha desenvolupat juntament amb la Universitat d’Andorra, la Fundació Themis (Organització Mundial de Turisme) i la col.laboració de la Colorado State University.

També es va la presentació de  projectes de nous projectes emprenedors de la comarca: l’Abel Sánchez de la fàbrica de Cervesa Ctretze, la Laura Samso de l’empresa  PallarsDrons i el Jaume Casado de l’empresa  Safrà del Montsec.

El resident de la Societat de Foment, el Sr. Josep González va pendre el compromís d’establir el caràcter anual d’aquest sopar, donada l’excel.lent participació i bona acollida que ha tingut aquesta segona edició.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.