3a edició del Sopar de Pallaresos a Barcelona organitzat per Pallars Actiu

Aquest dijous 10 de maig s’ha celebrat , un cop més, el “Sopar de Pallaresos a Barcelona”, a la Fonda de Sant Gervasi, restaurant propietat de la família Bertran, reconeguts restauradors de Salàs de Pallars.

Una trobada gastronòmica entre professionals i empresaris vinculats als Pallars que ha aprofundit en vincles personals i fomentat sinèrgies de col·laboració entre ells i el territori.

Al sopar hi han assistit més de quaranta pallaresos de l’àmbit polític, artístic, empresarial i acadèmic de Catalunya, podem destacar alguns noms com Esther Capella, diputada al Congrés de Diputats, Ignasi Farreres exconseller de Treball de la Generalitat, l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el director general d´Energia, Mines i Seguretat Industrial, Pere Palacin, el director del teatre Romea, Carles Canut, l’administrador de Synlab diagnosticos globales SA , Albert Sumarroca, Joaquim Boixareu de CEO Irestal Group i el president de Pallarsactiu i de Pimec , Josep Gonzalez, així com el president comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda i Joan Ubach, President del Geoparc i alcalde de Tremp

En el decurs del sopar, s’ha presentat el projecte  “Geoparc Mundial Conca de Tremp – Montsec”, un transcendental projecte pel territori que ha obtingut recentment el reconeixement  de la UNESCO, i per enriquir encara més la jornada, el Director Executiu de l’Agencia Catalana de Turisme , Patrick Torrent,  ha presentat  “ l’Any, 2018, del Turisme Cultural al Pallars”. Dues presentacions que s’han complementat a la perfecció ja que ambdues  reverteixen en la valorització del Territori dels Pallars creant noves oportunitats empresarials i obren nous camps d’actuació en aquestes comarques

El Sr. Josep Gonzalez president de la societat ha animat a tots els participants a treballar per l’enfortiment de la col·laboració publico privada a favor del creixement empresarial i desenvolupament econòmic d’aquestes comarques del Pirineu.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.