La Societat Pallarsactiu, SA, aprova incorporar al seu Consell d’Administració el President del Consell Comarcal del Pallars Sobirà

La Societat Pallars Actiu que aplega un total de 96 socis públics i privats de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà, va celebrar el passat dijous, 13 de desembre, el seu darrer Consell d’Administració de l’any.  Com a punts més rellevants, Pallars Actiu va acordar incorporar al Consell d’Administració de la societat al President del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isus, ja que la societat va ampliar el seu àmbit d’actuació en aquesta comarca.

Un altre punt destacat  és l’acord pres en Consell, en relació al Pla Director Urbanístic de revisió de sòls no sostenibles de l’Alt Pirineu que està elaborant el Departament de Territori i Sostenibilitat a través de la secretaria d’Habitat Urbà i Territori.  En aquest sentit , Pallars Actiu va acordar donar tot el suport als Ajuntaments afectats i sumar-se a la sol·licitud realitzada pels mateixos al Departament  en demanar una moratòria en la seva aplicació per poder treballar més a fons el projecte i donar una solució satisfactòria als veïns en particular i al territori en general.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.