PallarsActiu defensa la celebració del Doctor Músic Festival al Pallars

La societat PallarsActiu que aplega un centenar de socis, entre empreses privades i administracions públiques del Pallars Jussà i Sobirà, vol manifestar la seva gran preocupació davant de la més que probable no celebració del Festival Doctor Music Festival a Escalarre.

Aquesta és una molt mala notícia per un territori com els Pallars, on s’arrossega des de dècades una manca d’ inversions en infraestructures i unes desiguals condicions estructurals per permetre als cada vegada menys habitants guanyar-se la vida dignament i fer prosperar el territori amb les mateixes possibilitats de partida que a la resta del país.

La celebració del Festival suposa la valorització del territori i el seu posicionament a un públic molt ampli que aniria molt més enllà dels assistents. A més , representa un potent impuls econòmic que beneficia a les dos comarques del Pallars.

Des de PallarsActiu volem reivindicar polítiques més adequades a les necessitats del Pirineu i actuacions explícites, consensuades amb el territori, que ajudin a revertir l’envelliment de la població, la manca d’oportunitats de la gent jove que vol viure a la zona i la marginació territorial en la que es troben les comarques dels Pallars.

Des de PallarsActiu volem donar suport a totes les administracions, empreses i habitants del territori en totes aquelles accions de reivindicació del festival i sumar-nos a qualsevol de les alternatives que es presentin  per fer-lo possible.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.