4a edició de la Trobada – Networking “Sopar de Pallaresos 2019”

La Societat PallarsActiu ha celebrat aquest dijous, 4 d’abril, la quarta trobada networking de pallaresos .

Més de 50 persones han assistit a la trobada. Entre els participants  hi havia la Consellera de Justícia, dos exconsellers de la Generalitat; Sr. Ignasi Farreres i El Sr. Germà Gordó,  la delegada Territorial del Pirineu, Presidents de Consells Comarcals del Jussà i el Sobirà, alcaldes  i un gran nombre d’empresaris i professionals de diferents sectors econòmics i d’origen pallarès, han assistit a la trobada.

Durant l’acte el Sr. Isidre Gavín, Secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, ha fet una exposició sobre el present i el futur de les infraestructures prioritàries a les comarques dels Pallars. Un tema que pels habitants dels Pallars representa, avui, una de les  principals prioritats pel desenvolupament econòmic i social   d’aquestes comarques del Pirineu.

En la trobada també s’han presentat els actes de celebració del centenari de l’extracció de les pintures romàniques de Mur que començaran el proper  5 de maig amb la celebració de l’aplec de Mur i la visita d’una delegació de periodistes d’Estats Units, on es troben actualment les pintures.

L’acte ha finalitzat amb un sopar a peu dret on representants de l’administració, empreses i professionals han pogut compartir experiències i projectes de futur que tinguin com a pedra angular el desenvolupament territorial de les comarques dels Pallars i el seu creixement econòmic , demogràfic i en general l’equilibri territorial d’aquesta zona del Pirineu.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.