Canvis en la societat de Pallarsactiu,SA

Òrgans de decisió de Pallarsactiu, SA

Pallarsactiu canvia de gerència atès que el senyor Josep Ma Tarrat, per motius personals, deixa aquestes funcions i se centra el la seva tasca de dinamització econòmica al Consell Comarcal del Pallars Jussà. 

Qui desenvoluparà aquestes funcions  de gerència serà  la senyora  Eva Fiter Cirera, politòloga i diplomada en gestió i administració pública i que ha estat col·laborant amb la societat els darrers anys.

Amb aquesta nova gerència i la implicació dels accionistes es vol continuar fent que Pallarsactiu sigui l’eina per contribuir al creixement, millora i desenvolupament econòmic dels Pallars.  

Pallarsactiu disposa d’un gran potencial humà i professional, 76 accionistes privats i 18 de públics , i un Consell Assessor molt potent amb persones del Pallars que ocupen llocs de responsabilitat en grans empreses. I molt especialment, el més important, projectes potents i viables per implementar i executar a ambdues comarques. Entre altres s’està treballant en quatre projectes per fer-los realitat:  el centre de recollida i manipulació de carn de caça major, el tren dels cims , la producció de malta cervesera al Pallars i el Centre d’Alt Rendiment en altitud a Port Ainé.

Aquesta nova etapa en la gerència s’entén com una oportunitat per fer que Pallarsactiu sigui l’instrument dels Pallars que recolzi projectes econòmics viables i sostenibles a la zona, acompanyi en el creixement de les empreses i emprenedors mitjançant formacions, plans d’empresa, recerca de finançament… i sobretot , actuï com a catalitzador per a connectar persones, projectes i idees.

“Tot és possible i tot està per fer”

Miquel Martí i Pol

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.