Formació on-line

Aquells que vulgueu continuar formant-vos i aprenent: GLOBALLEIDA ofereix un nou programa de formació online a través del canal de youtube “GLOBALLEIDA”, amb l’objectiu de mantenir l’activitat formativa durant el confinament i seguir oferint al teixit empresarial del territori diferents temàtiques per fomentar tant el creixement personal com el professional.
 

Així com, les Click Meeting!  de la Cambra de Comerç de Lleida, que són petites sessions formatives online gratuïtes focalitzades en respondre qüestions específiques de la situació actual, i alhora posar a l’abast de les empreses eines i recursos que millorin la seva competitivitat.

https://www.cambralleida.org/?s=click+meeting

PIMEC, davant l’extraordinària situació, està oferint tot un seguit de píndoles formatives d’entre 30′ i 60′ de durada, gratuïtament a través de la plataforma Instagram Live.

https://www.pimec.org/ca/pimes-autonoms/serveis/gestio-del-talent/formacio-gratuita-des-casa

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.