Pallarsactiu es troba virtualment amb els seus accionistes per valorar l’impacte de la crisi

“La prioritat de Pallarsactiu en aquests moments és fixar la gent al territori mitjançant noves oportunitats com pot ser el teletreball “

NOTA PREMSA

PREMSA

Trobada virtual accionistes privats, 20/05/2020
Trobada virtual accionistes públics, 13/05/2020

Durant aquest mes de maig des de Pallarsactiu s’han impulsat trobades amb els accionistes per conèixer de primera mà les seves problemàtiques i l’afectació de la crisi del COVID19 tan a les institucions públiques dels Pallars com amb els seus empresaris. S’ha fet una primera trobada amb els accionistes públics en els que hi han participat 10 administracions, entre elles els dos presidents dels consells comarcals del Pallars Jussà i Sobirà. I una trobada amb el sector privat on hi han participat empresaris de diferents sectors des del turístic al de transport.
En aquestes trobades el president de Pallarsactiu , Josep Gonzalez, ha exposat s la visió global de la crisi econòmica que s’està patint , i com s’està treballant des de diferents fronts amb els petits i mitjans empresaris com amb els governs perquè l’impacte d’aquesta crisi sigui menys greu .

Aquesta situació ens porta al convenciment de la necessitat d’unir esforços , adaptar-nos a una situació preocupant, inestable i mai viscuda fins ara per trobar solucions.
Es considera que el Pallars és un territori gran en extensió , representa un 10% de Catalunya i el que es necessita amb urgència és fixar la gent al territori perquè continuï havent-hi activitat econòmica.
Els temes tractats en aquestes reunions han estat des de la importància de la digitalització dels negocis, la venda online, reforçant la idea de Marketplace fins a estabilitzar i incrementar la població, per això s’ha de treballar per millorar les comunicacions tan viàries com tecnològiques , també s’ha de fer una bona campanya turística, una dels sectors més colpejats per la crisi’, dirigida al turisme d’interior per aconseguir mantenir l’activitat econòmica d’aquest sector, i per altra banda estudiar la possibilitat d’augmentar la població atraient –la als Pallars.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.