Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa

En data 16 de juliol es van publicar al DOGC les bases reguladores dels ajuts dels cupons a la competitivitat empresarial per a pimes,
(https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8184/1806149.pdf) on s’inclouen els Cupons Indústria 4.0, Innovació i Estratègia, Internacionalització, Finançament i Startup (RESOLUCIÓ EMC/1658/2020, de 8 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts dels cupons a la competitivitat empresarial).

Podeu utilitzar-los sempre que considereu que voleu realitzar algunes de les següents accions: Vendre per primera vegada a un nou país. Implementar tecnologies avançades. Capgirar el teu model de negoci i adaptar-lo a les noves tendències del consumidor. Descobrir les millors eines de finançament per a tu. O bé, siguis una pime consolidada o una startup, passar pàgina a la situació provocada per la COVID-19 i dirigir-te a nous horitzons.

Aquests són els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa, uns cupons de descompte econòmic directe que podeu bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, noves tecnologies, finançament o estratègia, a través de l’assessorament expert dels proveïdors acreditats per ACCIÓ. Trieu el cupó que més s’adapti a les vostres necessitats.

La convocatòria 2020 és oberta (Les sol·licituds s’avaluaran per ordre d’entrada de sol·licitud (No concurrència competitiva) i fins exhaurir el pressupost).

Adjuntem un resum executiu amb les condicions de la nova convocatòria 2020.

Tanmateix, La subcontractació dels serveis cal fer-la a través d’algun d’aquests proveïdors acreditats per ACCIÓ, podeu cercar el vostre assessor al llistat d’assessors acreditats d’ACCIÓ i/o al Llistat de desenvolupadors TECNIO, si ja teniu definit qui us pot oferir el servei i no apareix en aquest llistat, si us plau comenteu-li que s’acrediti a ACCIÓ en aquest enllaç.

Per a més informació:
https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/innovacio/innovacio-empresarial-i-rd/cupons-accio-a-la-competitivitat-de-lempresa/#innovacio
o bé contactant amb:

ACCIÓ
Passatge Alsina, 3
25700 La Seu d’Urgell
Tel. fix 973 35 55 52

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.