PIMEC: Finançament D’empreses / Autònoms Societaris: Reduccions A La Quota De Cotització

Us proporcionem informació de PIMEC sobre la línia de finançament que s’ha aprovat pel Govern espanyol a través del RDL 25/2020. Del primer tram, 5.000 milions d’euros es destinen a pimes i autònoms. Es tracta d’una línia de finançament destinada a inversions noves en territori nacional, despeses corrents per ampliar instal·lacions, per reinici o desenvolupament de l’activitat o per a cobrir necessitats de circulant (pagar salaris, factures…). Cal sol·licitar-ho abans de l’1 de desembre de 2020 i executar les inversions mencionades en 24 mesos. Per a més informació podeu adreçar-vos a cef@pimec.org.

Així mateix, aprofitem per a informar-vos que tots els autònoms societaris podeu optar a la tarifa plana de cotització de persones que treballen per compte propi. D’aquesta manera, la Tresoreria General de la Seguretat Social ha modificat el criteri i ha comunicat que aquells que presentin sol·licitud de revisió i compleixin l’article 31 de la Llei 20/2007 –i encara que se li hagués desestimat o transcorregut el termini per a recórrer la denegació – tindrà accés a la reducció de cotització a la seguretat social de la quota de contingències comunes.

https://www.pimec.org/ca/institucio/actualitat/noticies/autonoms-societaris-reduccions-quota-cotitzacio-contingencies-comunes?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=especial_covid-19_14-9-2020_catala

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.