Noves Eines Per Impulsar Empreses

https://mcusercontent.com/e035881191c46f366886a1985/images/cbe2ae02-cc0a-4cea-bab9-bb13a64f4db3.jpg

Us informem d’un conjunt de noves eines per tal d’impulsar les vostres empreses i combatre els efectes econòmics de la Covid-19 alhora que us adapteu a les noves necessitats empresarials i us endinseu en la innovació tecnològica i la digitalització.
 
En primer lloc, el Programa 30 PLUS que ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en col·laboració amb PIMEC.

Aquest, ofereix un ajut de fins a 9.975 euros per a les empreses establertes a Catalunya que, abans del 22 de juliol de 2021 contractin un nou treballador/a amb els següents requisits:

  • Contracte eventual o indefinit de 20h a la setmana i de durada mínima entre 6 i 9 mesos.
  • El treballador haurà de ser major de 30 anys, estar a l’atur i tenir preferiblement un nivell formatiu baix.
https://mcusercontent.com/e035881191c46f366886a1985/images/7669d786-7160-4ab5-a4b9-30dc623217e3.jpg
En segon lloc, des d’ACCIÓ, ofereixen 3 programes diferents per tal d’obrir noves vies d’actuació a través de la innovació. Us deixem els respectius links per tal que tingueu accés a tota la informació i pugueu tramitar la sol·licitud del servei:
  1. SERVEI HORITZÓ: aquest servei us permetrà analitzar les fortaleses i mancances, us ajudarà a definir on vols situar el futur immediat de la teva empresa i definir les primeres accions que et permetran incorporar els processos d’innovació en el teu dia a dia.
  2. SERVEI D’INNOVACIÓ ESTRATÈGICAamb aquest servei podreu accelerar i consolidar el vostre model d’innovació, amb l’oportunitat de gaudir d’un programa formatiu conjunt amb la prestigiosa universitat ESADE cofinançant per ACCIÓ i la Comissió Europea.
  3. SERVEI D’INCORPORACIÓ TECNOLÒGICA: per tots aquells que voleu desenvolupar l’àrea tecnològica en la vostra empresa per donar-li un impuls, el programa us ofereix fins a 57 desenvolupadors públics de tecnologia acreditats amb el segell TECNIO.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.