PIMEC ha desenvolupat un Pla de Viabilitat Empresarial per tal de salvar empreses davant els efectes econòmics de la Covid-19

Es tracta d’un programa 100% subvencionat dirigit a pimes que tinguin el centre de decisió a Catalunya. Es va presentar conjuntament amb la conselleria d’Empresa i Coneixement, qui ha recomanat l’eina per a enfortir i fer més resilients les empreses.

El programa consta de tres fases: una primera fase, consistent en una diagnosi digital i gratuïta sobre la qual s’elabora un informe personalitzat de viabilitat; una segona fase, on es farà una diagnosi individual de 3.000 empreses per experts, buscant definir prioritats i treballar per la seva viabilitat; la tercera fase, seleccionarà 500 empreses per a rebre un acompanyament definitiu per implementar les accions oportunes.

Si voleu informar-vos-en amb més detall o participar-hi, podeu fer click al següent enllaç:

https://www.pimec.org/ca/institucio/sala-premsa/notes-premsa/pimec-presenta-amb-conseller-dempresa-coneixement-un-pla-salvar

Així mateix, us fem arribar una enquesta per col·laborar amb l’estudi sobre la morositat i comportaments de pagament de les empreses. D’aquesta manera, la vostra col·laboració pot ajudar a mesurar la magnitud i els problemes concrets que està tenint el teixit empresarial, per poder veure quins són els punts crítics i transformar-ho en propostes al Govern.

Per tal de respondre l’enquesta podeu prémer al següent link:

http://www.pmcm.es/blog/post/encuesta-del-alcance-del-coronavirus-en-materia-de-pago-a-proveedores

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.