Jornada empresarial per a inversors/es en audiovisuals

La productora Benecé produccions, SL realitzarà la presentació adreçada als empresaris/es de les nostres comarques, per tal que pugueu conèixer la proposta, totes aquelles empreses que obteniu beneficis anuals, o n’obtindreu en un futur, podeu reduir-vos part dels vostres impostos invertint-los en el món audiovisual i així aportant més riquesa als Pallars.  

No solament es tracta de reduir-se impostos invertint en audiovisuals  sino que alhora i molt important, aportar valor afegit a la comarca, aconseguir atreure produccions audiovisuals al nostre territori creant indirectament un imaginari pallarès i fins i tot, aconseguir les nostres pròpies produccions pallareses per seguir promocionant el nostre territori des d’un altra òptica.

La jornada serà gratuïta i es realitzarà a Sort el proper dijous, 30 de setembre de 2021, a les 19.00h,  anirà a càrrec de:

– La productora Benecé Produccions, SL
– Carles Marroquin (Fiscalista)
– José Manuel Lizanda (Inspector d’Hisenda de l’Estat)

Per apuntar-vos heu de clicar a la inscripció que us deixem a continuació i omplir-la amb les vostres dades.

INSCRIPCIÓ JORNADA

La jornada podrà seguir-se en format virtual pel canal de youtube de Pallarsactiu,  https://www.youtube.com/channel/UCWNw_4eUsNpw06sN3GKOAnQ,  és important que ens marqueu si  vindreu  presencialment o virtualment, per poder organitzar l’aforament i complir amb les mesures COVID d’aquell moment.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.