El Pallars busca nous cultius adaptats al canvi climàtic

La Diputació de Lleida i la societat público-privada Pallarsactiu han signat un conveni que permetrà impulsar la recerca de nous cultius ecològics adaptats al canvi climàtic. La Diputació aportarà 15.000 euros per pagar un estudi per trobar noves varietats de cereals i llegums, així com per adaptar la producció a ecològica.

L’objectiu del projecte és garantir la pervivència del sector agrari al Pallars.

En aquests moments s’estan seleccionant les varietats i els territoris on es podrien produir i de cara a la següent campanya ja es volen fer les proves de sembra. De moment participen en el projecte 21 explotacions agràries, dues del Pallars Sobirà i la resta del Jussà.

Cliqueu a la imatge per visualitzar el vídeo

NOTA PREMSA

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.