Projecte Catalunya Rural Hub

Finalitza l’experiència del projecte Catalunya Rural Hub, impulsat per la Mobile World Capital Barcelona, el departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

Ha tingut lloc del 23 al 27 de maig a Tremp.

Aquesta iniciativa té com a objectiu atraure professionals de l’àmbit digital a zones poc poblades de Catalunya per generar un impacte comercial i econòmic al territori i promoure a deslocalització parcial o indefinida de professionals digitals que puguin treballar en remot a través de la tecnologia cap a entorns rurals.Ha estat un plaer compartir aquests 5 dies amb tots i totes les participants, visualitzeu el vídeo per conèixer com ha estat l’estada a Tremp.

https://www.pallarsdigital.cat/noticia/16644/catalunya-rural-hub-porta-deu-persones-mon-urba-tremp-perque-coneguin-avantatges-teletreballar-al-mon-rural

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.